Όλοι οι τύποι και τα στυλ τσαντών που αποθηκεύεις στην γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να είναι λειτουργικοί αλλά και αισθητικοί.

Αλλά όταν πρόκειται για ένα μικρό χειροποίητο τσαντάκι, όλα είναι θέμα στυλ και ουσίας. Αποτελούν βασικά στοιχεία της μόδας για δεκαετίες.

Τα μικρά τσαντάκια διατίθενται σε όλες τις μορφές:

  • φακέλους
  • πορτοφόλια
  • νεσεσέρ
  • μινατούρες

Είναι πραγματικά υπέροχες για κομψές και εκθαμβωτικές οι κοπέλες που έχουν επίγνωση της εμφάνισής τους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τσάντες δεν ταιριάζουν εύκολα με όλα τα outfit. Με τα μικρά τσαντάκια, επειδή είναι ελκυστικά, φαίνονται υπέροχες. Μπορεί να μεταφέρουν τα απαραίτητα, όπως κραγιόν, καθρέφτη, κλειδιά και μερικά μετρητά/κάρτες.

Προσοχή όμως για ορισμένα μεγέθη μικρών τσαντών, ειδικά αν είναι σχεδιασμένα για νυχτερινά πάρτι, ενδέχεται να μην μπορείτε πραγματικά να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας μέσα. Αλλά δεν είναι εντάξει να «απομακρυνθείτε» από το θόρυβο μόνο για μια βραδινή έξοδο, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο αξεσουάρ?

Τσάντες χιαστί

Μία τσάντα clutches είναι πολύ μικρή και μία tote bag είναι πολύ μεγάλη.

Γι ‘αυτό πρέπει να χρειάζεστε μια χιαστί τσάντα. Από τη βόλτα στο μάθημα μέχρι το ολοήμερο brunching, τσάντα χιαστί ώμου για να εστιάσετε στη διασκέδαση!

Το ήξερες?

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται περισσότερο για το πώς να λειτουργούν και να κινούνται πιο εύκολα και όχι για την εμφάνιση τους, συνήθως επιλέγουν χιαστί τσάντες.

Οι περισσότερες από τις χιαστί τσάντες είναι απατηλώς πιο ευρύχωρες από ό,τι φαίνονται. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το μεταφέρετε με θηλυκό τρόπο και να κρατάτε τα χέρια σας ελεύθερα.

Extra tip:

Η μόδα μπορεί να αγοραστεί, το στυλ σου το έχεις δημιουργήσει!

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να διαβάσεις κι αυτό: 4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΛΕΚΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ


Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest