Όλοι οι τύποι και τα στυλ τσαντών που αποθηκεύεις στην γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να είναι λειτουργικοί αλλά και αισθητικοί.

Αλλά όταν πρόκειται για ένα μικρό χειροποίητο τσαντάκι, όλα είναι θέμα στυλ και ουσίας. Αποτελούν βασικά στοιχεία της μόδας για δεκαετίες.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα Μικρά μυστικά για τα μικρά τσαντάκια!

Τα μικρά τσαντάκια μπορείς να τα βρεις σε όλες τις μορφές:

  • φακέλους
  • πορτοφόλια
  • νεσεσέρ
  • μινατούρες

Είναι πραγματικά υπέροχες για κομψές και εκθαμβωτικές οι κοπέλες που έχουν επίγνωση της εμφάνισής τους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τσάντες δεν ταιριάζουν εύκολα με όλα τα outfit. Όταν χρησιμοποιούν μικρά τσαντάκια, επειδή είναι πιο ελκυστικά, δείχνουν υπέροχες. Μπορεί να μεταφέρουν τα απαραίτητα, όπως κραγιόν, καθρέφτη, κλειδιά και μερικά μετρητά/κάρτες.

Προσοχή όμως για ορισμένα μεγέθη μικρών τσαντών, ειδικά αν είναι σχεδιασμένα για νυχτερινά πάρτι. Ίσως να μην μπορείς πραγματικά να τοποθετήσεις το τηλέφωνό σου μέσα. Αλλά δεν είναι εντάξει να «απομακρυνθείς» από το θόρυβο μόνο για μια βραδινή έξοδο, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο αξεσουάρ?

Τσάντες χιαστί

Μία τσάντα clutches είναι πολύ μικρή και μία tote bag είναι πολύ μεγάλη.

Γι ‘αυτό πρέπει να χρειάζεστε μια χιαστί τσάντα. Από τη βόλτα στο μάθημα μέχρι το ολοήμερο brunching, τσάντα χιαστί ώμου για να εστιάσετε στη διασκέδαση!

Το ήξερες?

Αν είσαι γυναίκα που σε ενδιαφέρει περισσότερο το πως λειτουργείς και πως κινείσαι πιο εύκολα και όχι για την εμφάνιση σου, τότε σίγουρα επιλέγεις χιαστί τσάντες.

Οι περισσότερες από τις χιαστί τσάντες είναι συνήθως πιο ευρύχωρες από αυτό που βλέπεις. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το μεταφέρετε με θηλυκό τρόπο και να κρατάτε τα χέρια σας ελεύθερα.

Extra tip:

Η μόδα μπορεί να αγοραστεί, το στυλ σου το έχεις δημιουργήσει!

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να διαβάσεις κι αυτό: 4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΛΕΚΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ


Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest