Το ότι σου αρέσουν οι πλεκτές χειροποίητες τσάντες, είναι γνωστό! Επίσης είναι γνωστό ότι δεν είμαστε όλοι ειδικοί για όλα. Αν δεν μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μια πλεκτή τσάντα, μπορείς να αναθέσεις τη δουλειά αυτή σε ένα σωστό επαγγελματία.

Πριν αποφασίσεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Ψάξε να βρεις αυτό που θέλεις!

Πριν αναθέσεις σε κάποιον να σου πλέξει μία τσάντα βρες πραγματικά αυτήν που σου ταιριάζει. Μέγεθος, χρώμα και φυσικά το ποσό που μπορείς να διαθέσεις.

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα ώμου με λεπτομέρειες από δερματίνη

Δες επίσης : https://angies-hand.gr/3-cheiropoiites-dimiourgies-pou-theleis-stin-ntoulapa-sou/

2. Δες τη δουλειά του!

Αν δεν μπορείς να δεις μια τσάντα από κοντά, πλέον υπάρχει το διαδίκτυο που μπορεί να σε βοηθήσει.  Κοίτα το προφίλ προσεκτικά. Δες τη δουλειά και τις λεπτομέρειες που σου δείχνει η εικόνα. Η σωστή τεχνική ξεχωρίζει.

3. Πάρε τη γνώμη των άλλων!

Σίγουρα μπορείς να βρεις γνώμες για πολλούς κατασκευαστές. Δες τις κριτικές, διάβασε τα σχόλια κάτω από ένα ποστ. Μελέτησέ τα και αποφάσισε.

4. Εξήγησε ακριβώς τι θέλεις!

Όταν βρεις τον κατάλληλο κατασκευαστή, μίλησε μαζί του.  Εξήγησέ του ακριβώς τι θέλεις: χρώμα, μέγεθος, σχήμα, υλικά.  Η τσάντα σου θα πρέπει να συνδυάζει τη αυθεντικότητά σου και τη μοναδικότητα του χειροποίητου.

Μια χειροποίητη πλεκτή τσάντα πρέπει να έχει την αύρα της προσωπικότητάς σου!

Καλώς Ορίσες!

Είμαι η Αγγελική και σε καλωσορίζω στον κόσμο του πλεξίματος!

Θέλεις κάτι διαφορετικό? Επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που σου ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest