Η δημοτικότητα της χειροποίητης πλεκτής τσάντας έχει εκτοξευτεί lately, και όχι άδικα.

Πέρα από την μοναδική αισθητική και boho γοητεία που προσφέρουν, οι πλεκτές τσάντες φέρουν μαζί τους μια σειρά από πλεονεκτήματα:

…. ειδικά στην εποχή μας, που κάθε τι «χειροποίητο» δυναμώνει. Και ναι, ανήκεις στις γυναίκες που ΘΕΛΟΥΝ να ανακαλύψουν ξανά την πραγματική αξία των αντικειμένων. Και σίγουρα αναζητάς μια ποιότητα που η μαζική παραγωγή ΔΕΝ θα δώσει ποτέ.

Πέρα από την μοναδική αισθητική και boho γοητεία που προσφέρουν, οι πλεκτές τσάντες φέρουν μαζί τους μια σειρά από πλεονεκτήματα:

Δεν θα κουραστώ ποτέ να το επαναλαμβάνω:
κάθε χειροποίητη πλεκτή τσάντα είναι ένα μοναδικό αντικείμενο και ποτέ δεν θα είναι ίδια με οποιαδήποτε άλλη.

Οι λόγοι πίσω από αυτό είναι ότι:

1. Τη χειροποίητη τσάντα θα τη δημιουργήσει ένας τεχνίτη και όχι μια μηχανή. Η μηχανή παράγει μαζικά κάθε αντικείμενο σε πολύ λίγο χρόνο, ο τεχνίτης αφιερώνει πολλές ώρες, πάθος και κυρίως χειροτεχνία σε κάθε αντικείμενο.
Μπορεί να σε ενδειαφέρει επίσης: 4 tips για να επιλέξεις την χειροποίητη πλεκτή τσάντα σου!

2. Οι χειροποίητες τσάντες είναι δημιουργίες από τεχνίτες που αγαπούν τη δουλειά τους και αφιερώνουν απίστευτο χρόνο σε κάθε λεπτομέρεια, από την επιλογή των υλικών μέχρι το ράψιμο και την τοποθέτηση διακοσμητικών.
3. Υπάρχει μια άλλη πολύ σημαντική λεπτομέρεια: ένα άτομο που έχει πραγματικό πάθος για τη δημιουργία αντικειμένων δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ υλικά κακής ποιότητας. Πράγματι, αυτός ή αυτή θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή σου για να διασφαλίσει ότι το προϊόν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
4. Σχεδόν όλες οι χειροποίητες τσάντες είναι πρωτότυπες, αποτέλεσμα φαντασίας και πειραματισμού και, πάνω από όλα, «προσαρμόσιμες». Δεν μπορείς να πεις σε μια μηχανή πώς θα προτιμούσες ένα προϊόν, ενώ ένας τεχνίτης θα ακούει πάντα.
5. Ένας άλλος παράγοντας είναι επίσης βασικός: πολλοί πιστεύουν ότι οι χειροποίητες τσάντες είναι εξαιρετικά ακριβές και σπατάλη χρημάτων. Ωστόσο, παρόλο που τα υλικά υψηλής ποιότητας και η χειρωνακτική εργασία είναι ακριβά (και δικαίως), αν αγοράσεις απευθείας από τον τεχνίτη, η τιμή αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία του αντικειμένου. Με μία χειροποίητη πλεκτή τσάντα σίγουρα έχεις την αξία των χρημάτων σου. Είσαι ικανοποιημένη με την αγορά σου, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα οφέλη που προσφέρει η πλεκτή τσάντα.
6. Εκτός από όλα αυτά, οι χειροποίητες τσάντες διαφέρουν πάντα στο ίδιο μοντέλο και χρώμα. Πράγματι, αυτό το «ανθρώπινο ελάττωμα» τα κάνει όμορφα και μοναδικά!

Για τους παραπάνω λόγους, οι χειροποίητες πλεκτές τσάντες, αποτελούν και το τέλειο δώρο: μοναδικά αντικείμενα για μια ξεχωριστή μέρα, εμποτισμένα με τη φροντίδα και την αγάπη που μόνο τέτοια αντικείμενα μεταφέρουν.

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να διαβάσεις κι αυτό: https://angies-hand.gr/mikra-mustika-gia-ta-mikra-tsantaki/Μικρά μυστικά για τα μικρά τσαντάκια


Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε αυτό που σου ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest