Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ανοίξεις τους ορίζοντες του παιδιού σου προς όλες τις κατευθύνσεις.  Βασικά είναι ο τρόπος που μαθαίνεις στο παιδί σου να αντιμετωπίζει, αλλά, και να προσεγγίζει τους άλλους. Σε μία κοινωνία που είναι πλέον πολυπολιτισμική και έναν κόσμο γεμάτο ανισότητες, ένα παιδί πρέπει να μάθει τα πάντα και να τα αντιλαμβάνεται ως ισάξια μέρη του όλου. Πρέπει να κατανοήσει ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους από πολλές απόψεις. Μπορεί δηλαδή είναι πολύ ψηλός ή κοντός, να έχει παραπανίσια κιλά ή όχι, να φοράει τα ίδια ρούχα καθημερινά, να φοράει γυαλιά με μεγάλη μυωπία, να έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος, να έχει μεγάλα αυτιά ή μεγάλη μύτη, ή να έχει κάποια μαθησιακή δυσκολία.

Παρότρυνε το παιδί σου να μάθει να αναγνωρίζει τις διαφορές και να τις εκτιμά μέσα από ένα παιχνίδι amigurumi.

Ξέρεις τι είναι Amigurumi; Το Amigurumi (αμιγκουρούμι) είναι μια τεχνική πλεξίματος με βελονάκι η οποία ξεκίνησε στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μικρά πλεκτά και γεμιστά κουκλάκια από νήμα, τα οποία πλέκονται τμηματικά και ενώνονται στο τέλος. Είναι μικρά πλάσματα πλεκτά, άνθρωποι, πράγματα κ.λπ.

Στο Angie’s HandArt Creations – Πλεκτές χειροποίητες δημιουργίες θα βρείτε όσα έχω φτιάξει, με μεράκι, αγάπη και πολύ πολύ λεπτομέρεια, για όλους εσάς που αγαπάτε το πλεκτό.


Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest