Αν γεννήθηκες για να ξεχωρίζεις τότε μία τσάντα με χάντρες είναι το αξεσουάρ που σου ταιριάζει.

Γιατί θα το λέω συνέχεια για να το ξέρεις: τα αξεσουάρ είναι το σημαντικότερο πράγμα στις εμφανίσεις μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είναι το κάτι το διαφορετικό για το στυλ!

 Όλοι γνωρίζουμε αυτό το μαγικό συναίσθημα όταν βρίσκουμε αυτό το τέλειο αξεσουάρ. Και το ομορφότερο αξεσουάρ, στο γυναικείο ντύσιμο, είναι αυτές οι άτιμες οι Beaded bags!

Οι συγκεκριμένες τσάντες ήταν μεγάλη τάση στα 90s και αγαπημένες των supermodels. Και σίγουρα, θα γίνουν οι δικές σου αγαπημένες με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου look.

Οι τσάντες με χάντρες εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο. Τα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά. Και επομένως υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να κάνεις τον καλύτερο συνδυασμό.

Είτε θέλεις να ντυθείς με ένα ολόμαυρο ρούχο για μία σικάτη βραδινή έξοδο,  είτε να ολοκληρώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με ζωντάνια, οι τσάντες με χάντρες φωνάζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Και αφού οι τσάντες με χάντρες είναι και πάλι εδώ και εσύ από ότι ξέρω είσαι εξαιρετικά fashionable κορίτσι μπορείς να εμπιστευτείς τη σελίδα Αngie’s Hand και να βρεις μία beaded bag που σου ταιριάζει

Και αν χρειάζεται μερικές φορές να έχεις μόνο το τηλέφωνο και το κραγιόν σου, μια μικρή τσάντα beaded bag , που να κρατά και τα δύο, θα είναι η τέλεια επιλογή.

Στο Angie’s HandArt Creations – Πλεκτές χειροποίητες δημιουργίες θα βρείτε όσα έχω φτιάξει, με μεράκι, αγάπη και πολύ πολύ λεπτομέρεια, για όλους εσάς που αγαπάτε το πλεκτό.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και Η αξία της μοναδικότητας σε μία χειροποίητη πλεκτή τσάντα!


Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει!

Βρείτε μας στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest