Αν γεννήθηκες για να ξεχωρίζεις τότε μία τσάντα με χάντρες είναι το αξεσουάρ που σου ταιριάζει.

Γιατί θα το λέω συνέχεια για να το ξέρεις:

τα αξεσουάρ είναι το σημαντικότερο πράγμα στις εμφανίσεις μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είναι το κάτι το διαφορετικό για το στυλ!

Σίγουρα γνωρίζεις αυτό το μαγικό συναίσθημα όταν βρίσκεις αυτό το τέλειο αξεσουάρ. Και το ομορφότερο αξεσουάρ, στο γυναικείο ντύσιμο, είναι αυτές οι άτιμες οι Beaded bags!

Οι συγκεκριμένες τσάντες ήταν μεγάλη τάση στα 90s και αγαπημένες των supermodels. Να το ξέρεις, θα γίνουν οι δικές σου αγαπημένες με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά και γιατί όχι για τα χειμερινά σου look.

Οι τσάντες με χάντρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο. Τα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά. Επομένως υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να κάνεις τον καλύτερο συνδυασμό.

Είτε θέλεις να ντυθείς με ένα ολόμαυρο ρούχο για μία σικάτη βραδινή έξοδο,  είτε να ολοκληρώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με ζωντάνια,με μία beiaded bag θα το φωνάξεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αφού λοιπόν, οι τσάντες με χάντρες είναι και πάλι εδώ και εσύ από ότι ξέρω είσαι εξαιρετικά fashionable κορίτσι, έχεις την επιλογή να εμπιστευτείς τη σελίδα Αngie’s Hand και να βρεις μία beaded bag που σου ταιριάζει.

Μερικές φορές, βέβαια, πρέπει να έχεις μόνο το τηλέφωνο και το κραγιόν σου. Μια μικρή τσάντα beaded bag , που να κρατά και τα δύο, είναι η τέλεια επιλογή.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και Η αξία της μοναδικότητας σε μία χειροποίητη πλεκτή τσάντα!

Ευχή μου να δημιουργήσεις αξέχαστες στιγμές και να απολαμβάνεις τις βόλτες

Σου άρεσε το άρθρο? Μπορείς να διαβάσεις κι αυτό: Πως να κρατάς την τσάντα σου! Μην αγνοήσεις το σχήμα του σώματός σου!


Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε αυτό που σου ταιριάζει!

Μπορείς να με βρεις στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest