Φέρνοντας τη ζεστασιά του φθινοπώρου στο σπίτι σου! Φθινοπωρινή διακόσμηση με πλεκτές κολοκύθες!

Το φθινόπωρο έφθασε και τα φύλλα έγιναν επιτέλους πιο κόκκινα, καθώς η ατμόσφαιρα άρχισε να γεμίζει με αρώματα μπαχαρικών και φρούτων. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου για να αντικατοπτρίσει τη θερμή και φιλόξενη ατμόσφαιρα της εποχής. Και τι καλύτερος τρόπος για να το πράξεις από τη χρήση μιας πλεκτής κολοκύθας;

Οι κολοκύθες αποτελούν σταθερό σύμβολο του φθινοπώρου και της Ημέρας του Φθινοπώρου (Ηalloween). Είναι ένα ευέλικτο και πολυχρηστικό διακοσμητικό στοιχείο. Μπορεί να τις χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους, για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και φθινοπωρινό περιβάλλον στο σπίτι σου.

Χρησιμοποίησε μικρές πλεγμένες κολοκύθες ως διακοσμητικά σε τραπεζάκια, βιβλιοθήκες ή ράφια. Ενσωμάτωσε τις πλεγμένες κολοκύθες στη διακόσμηση της τραπεζαρίας σου.

Μπορείς να τις τοποθετήσεις  μεμονωμένα ή να τις συνδυάσεις με άλλα φθινοπωρινά αντικείμενα, όπως κεριά, πίνακες με εποχικά μοτίβα, και καλάθια!

Αν έχεις κήπο ή βεράντα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλεγμένες κολοκύθες για να διακοσμήσεις τον εξωτερικό χώρο.

Τοποθέτησέ τις σε γλάστρες ή καλάθια και πρόσθεσέ τις σε εισόδους, μπαλκόνια και αίθριες γωνίες. Έτσι θα δημιουργήσεις μια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Η πλεκτή κολοκύθα αποτελεί μια όμορφη και διακριτική επιλογή για τη φθινοπωρινή διακόσμηση. Μπορεί να τις χρησιμοποιήσεις σε πολλούς χώρους του σπιτιού σου και να προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Έτσι θα καλωσορίσεις την εποχή του φθινοπώρου με στυλ. Ανακάλυψε τη δημιουργικότητά σου. Άφησε τις πλεγμένες κολοκύθες να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έναν όμορφο και φθινοπωρινό χώρο στο σπίτι σου.

Καλή φθινοπωρινή διακόσμηση!

Ευχή μου να δημιουργήσεις αξέχαστες όμορφες στιγμές φέρνοντας τη ζεστασιά του φθινοπώρου στο σπίτι σου δημιουργώντας φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες.

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να διαβάσεις κι αυτό: Πιστεύεις στο μάτι? Το μάτιασμα είναι ένα κομμάτι της παράδοσης που δύσκολα θα εξαλειφθεί!


Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα, τηλέφωνο ή email για να σχεδιάσουμε αυτό που σας ταιριάζει!

Μπορείς να με βρεις στο Instagram , στο Facebook , στο Pinterest